Online programma voor positieve gedragsverandering

DO SOMETHING DIFFERENT

ALS JE DOET WAT JE ALTIJD DEED KRIJG JE WAT JE ALTIJD AL KREEG

een duurzame tool voor positieve gedragsverandering

 

VERANDER LEREN IN DOEN

Wist je dat maar 20% van de mensen die een training volgt terug naar het werk gaat om daadwerkelijk iets anders te doen? Dat komt omdat veel trainingen proberen mensen anders te laten denken. 80% van wat we gehoord hebben vergeten we! Do Something Different gaat uit van anders doen in plaats van anders denken. Positieve gedragsverandering werkt namelijk bewezen effectiever.

Do Something Different is een leuk, praktisch online programma uit Engeland. Het programma kost in tegenstelling tot een training niet veel tijd en veel minder geld. De opdrachten kunnen worden uitgevoerd op het werk, thuis en onderweg. Je creëert door mee te doen een positieve vibe op de werkvloer en het werkt ook nog aanstekelijk voor de omgeving.

WAT WIL JIJ BEREIKEN?

positieve bedrijfscultuur

 


eigenaarschap

 

betrokken medewerkers

 


persoonlijke & leiderschap ontwikkeling

 

growth mindset

 


innovatie

 

diversiteit & inclusieve cultuur

 


lager ziekteverzuim

 

 FLEXIBELE MEDEWERKERS ZIJN GEZONDER EN GELUKKIGER

Do Something Different zet medewerkers aan om in kleine stapjes ander gedrag uit te proberen. Dit haalt ze een beetje uit hun comfort zone, wat leidt tot een grotere flexibiliteit. Mensen die flexibel zijn, staan meer open voor verandering, kunnen beter omgaan met nieuwe situaties, ervaren minder stress, zijn gezonder en gelukkiger.

HOE DO SOMETHING DIFFERENT WERKT

SPARKZPEOPLE & DO SOMETHING DIFFERENT

Als je blijft doen wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg. Wij geloven dat je alleen ander gedrag krijgt door anders te doen, door mensen in beweging te krijgen. Daarom passen wij de theorie van Do Something Different toe bij alles wat we doen. Na onze evenementen en reizen adviseren wij een passend Do Something Different programma in te zetten als borging. Want een één- of meerdaags evenement alleen kan geen duurzame resultaten garanderen. Ook bieden wij organisatietrajecten aan waar Do Something Different onderdeel van uitmaakt. Afhankelijk van wat er nodig is in jouw organisatie en het beschikbare budget creëren we een Do programma deels of geheel op maat.

DUURZAME VERANDERING

Bedrijven die Do Something Different toepassen halen allemaal zeer positieve resultaten op het gebied van gezondheid, geluk, tevredenheid, verbondenheid, oplossingsgerichtheid, stressbestendigheid en zelfvertrouwen van medewerkers. De resultaten zijn duurzaam: ook zes maanden na het volgen van het programma wordt op gemeten punten nog hoger gescoord dan voorafgaand aan het programma.

SUCCES

Do Something Different wordt in Engeland met veel succes door vele organisaties toegepast voor programma’s op het gebied van onder andere leiderschap, culturele verschillen en growth mindset. Inmiddels hebben ook in Nederland de eerste bedrijven Do Something Different ontdekt.

WORDT HET BINNEN JOUW ORGANISATIE
NIET EENS TIJD OM LEREN TE VERANDEREN IN DOEN?