Innovatieve Team building

INNOVATIEVE TEAMBUILDING CHALLENGE

INNOVATION CHALLENGE

Let's go bottum-up

 

DOEN IS DE BESTE MANIER VAN DENKEN

DE NIEUWE INNOVATIE IN TEAMBUILDING

Let’s go bottom-up en laat je medewerkers weten hoe waardevol ze zijn. De mensen die dag in dag uit te maken hebben met je klanten, je processen en systemen hebben vaak verrassend meer verstand van hoe het beter kan dan de directie. Maak gebruik van de waardevolle kennis die binnen je organisatie aanwezig is tijdens de leukste, meest innovatieve én effectieve teambuilding challenge.

In co-creatie met Pridea en de Vrije Denkers ontwikkelden wij een ludieke innovatie challenge waarbij het innovatievermogen, de creativiteit en het eigenaarschap van medewerkers op een leuke en effectieve manier gestimuleerd wordt. Deze teambuilding nodigt medewerkers uit hun eigen ideeën te delen, te selecteren én uit te voeren.

Na een inspirerende en activerende werksessie van de Vrije Denkers gaan multi-disciplinaire teams in één dag(deel) aan de slag om een oplossing te vinden voor actuele vraagstukken binnen de organisatie. Concrete oplossingen, prototypes en pitches zijn het resultaat. Hands-on oplossingen waarmee de organisatie aan de slag kan. Naast een benchmark die laat zien dat het event zichzelf terugverdient staat deze game garant voor betrokken en trotse medewerkers die zich gehoord voelen.

WAT HET OPLEVERT

concrete oplossingen voor actuele problemen

 

samenwerking buiten bestaande kaders

 

waardevolle nieuwe ideeën binnen de organisatie

 

teambuilding

 

stimuleren eigenaarschap

 

beproefde benchmark van 6000 EUR per uitgevoerd idee

 

bedrijfstrots

 

vervolgtraject voor duurzame cultuurverandering

 

SAMENWERKING

Entrepreneurschap stimuleren in organisaties is de missie van Pridea. Voor organisaties die hun innovatievermogen, flexibiliteit en toekomstbestendigheid willen vergroten hebben zij oplossingen ontwikkeld waarmee op alle niveaus in de organisatie denkkracht en daadkracht worden gestimuleerd.

De Vrije Denkers schudden sinds 2008 mensen en organisaties wakker over onderwerpen als nieuwe manieren van werken, creativiteit en hokjesgeest in hun inspirerende werksessie ‘Doen is de beste manier van denken’. Hun gelijknamige video is op social media miljoenen keren bekeken.

WAT VOOR IDEEËN LEVEN ER IN JOUW ORGANISATIE?

 

Meer informatie