creative meeting

NO MORE BORING MEETINGS

NO MORE BORING MEETINGS

Mensen vergeten 80% van wat je ze vertelt

 

INSPIRERENDE ZAKELIJKE BIJEENKOMSTEN

Niet voor niets is onze slogan al jaren ‘No more boring meetings’. Wij hebben er nooit in geloofd: allemaal op een rijtje zitten en luisteren naar een line-up van sprekers die maar zenden. Daarom organiseren wij inspirerende zakelijke bijeenkomsten die wél verrassen en verbinden. Die een duidelijke boodschap en doel hebben.

Feit is dat mensen na 1 dag 80% vergeten zijn van wat je ze vertelt. Daarom zorgen wij voor belevingswaarde. Interactie met de deelnemers. Een unieke setting -of dat nou een vervallen fabriek of een tentenkamp aan een Schots meer is- en inspirerende content.


UIT JE COMFORTZONE

Wij halen graag mensen een beetje uit hun comfortzone. Waarom? Omdat daar het meest te leren valt. Door geconfronteerd te worden met je angsten en onzekerheden groei je en wordt je flexibeler. En flexibele mensen staan meer open voor verandering, zijn gezonder en gelukkiger.

Dus de volgende keer een directie sessie met kinderen in hun meest creatieve leeftijd? Je doelen verwoorden in een inspirerende graffiti sessie? Je bedrijf bottum-up in een innovatie challenge? Een bijeenkomst in het donker om te leren wat zich buiten jouw comfortzone bevindt? Wij creëren voor elke meeting een passend concept in binnen- of buitenland. En zorgen dat je deelnemers enthousiast, gemotiveerd en geïnspireerd naar huis gaan.

TELL ME AND I WILL FORGET. SHOW ME AND I MAY REMEMBER. INVOLVE ME AND I WILL UNDERSTAND.

-Benjamin Franklin-

 

SPARKZ CORPORATE EVENTS

Met meer dan 15 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, meetings en bijeenkomsten weten wij als geen ander beleving en herinneringswaarde te creëren. Te zorgen voor actie en impact. Door de vertaalslag te maken naar wat er speelt in een organisatie. Of het nu gaat om een cultuurverandering, jaarvergadering, jubileumviering of het werkgeluk van medewerkers: wij zorgen ervoor jouw zakelijke bijeenkomst mensen inspireert.

DUURZAME RESULTATEN

Als je blijft doen wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg. En hoe impactvol een evenement ook kan zijn, één dag alleen kan het beoogde effect van je doelstelling op langere termijn niet borgen. Wij geloven dat je alleen ander gedrag krijgt door anders te doen. Daarom bieden wij organisatie trajecten aan als opvolging van onze events en reizen. Bijvoorbeeld in combinatie met Do Something Different, een wetenschappelijk onderbouwde én leuke tool voor positieve gedragsverandering binnen organisaties.

MOGEN WIJ OOK JOUW BIJEENKOMST EEN BOOST GEVEN?

 

Gratis inspiratiesessie