Gelukkige, gezonde en betrokken medewerkers betrokkenheid evenementen

MOTIVERENDE & INSPIRERENDE EVENTS

MOTIVERENDE & INSPIRERENDE EVENTS

Belevenissen met impact

 

EVENT ALS TOOL VOOR VERBINDING

Een evenement is een krachtige tool voor verbinding. Tussen teams, tussen medewerkers, met relaties. Om een gevoel van saamhorigheid op te wekken, van bedrijfstrots. Om jezelf te laten zien als organisatie. Maar ook om mensen in beweging te krijgen, te enthousiasmeren.

Met bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, meetings en bijeenkomsten weten wij als geen ander beleving en herinneringswaarde te creëren. Te zorgen voor actie en impact. Door de vertaalslag te maken naar wat er speelt in een organisatie. Of het nu gaat om een cultuurverandering, jaarvergadering, jubileumviering of het werkgeluk van medewerkers: wij zorgen ervoor dat harten worden geraakt.


BLIJVENDE IMPACT

Als je blijft doen wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg. Hoe impactvol een evenement ook kan zijn, één dag alleen kan het beoogde effect van je doelstelling op langere termijn niet garanderen. Wij geloven dat je alleen ander gedrag krijgt door anders te doen. Daarom bieden wij organisatie trajecten aan ter borging van onze events en reizen. Bijvoorbeeld in combinatie met Do Something Different, een wetenschappelijk onderbouwde én leuke tool voor positieve gedragsverandering binnen organisaties.

CASES

 

100% WOONBRON

De dag beginnen met een dansfeest? Een uur lang ervaren hoe het is om blind te zijn en daar lessen uit halen? Zelf de zaal opbouwen? Uit je comfortzone gaan en leren doen in plaats van denken?

Woningbouwvereninging Woonbron in Rotterdam deed het met 600 medewerkers. Centraal thema was ander gedrag aanleren voor de komende organisatieverandering: 100% ondernemerschap,100% zelf doen, 100% positiviteit, 100% authenticiteit en 100% lef voor 100% succes en meer plezier.

Een dag die draaide om wat de medewerker nodig heeft. Niet de klant. Want blije medewerkers zorgen vanzelf voor blije klanten.

THE ELEMENTS OF SUCCESS

Voor een producent van levensmiddelen bracht SPARKZ de jaarlijkse bijeenkomst naar een hoger level. De elementen en krachten van de natuur stonden symbool voor de potentiële en ongelimiteerde mogelijkheden van medewerkers en organisatie. Bewustwording stond hierbij centraal: het verankeren van de wetenschap dat je veel meer kunt dan je zelf denkt.

De elementen van de natuur werden vormgegeven in beeld, geluid, sfeer en geur voor steeds een andere moodset. Zo stond vuur voor passie en human resources, water voor sales, lucht voor communicatie en aarde voor groei en voorspoed. Brainfood coffeebreaks en biologische maaltijden brachten energie, concentratie en gezondheid.

Aan het einde van het programma werden medewerkers op de proef gesteld – geloof je werkelijk in je eigen ongelimiteerde capaciteiten? – tijdens een spannende en indrukwekkende workshop vuurlopen.

Let’s go bottom-up en maak gebruik van de kennis die binnen je organisatie aanwezig is. In samenwerking met Pridea en De Vrije Denkers ontwikkelden wij een game waarbij het entrepeneurship en het eigenaarschap van medewerkers op een leuke en effectieve manier gestimuleerd wordt.

In één dag gaan medewerkers in multi-disciplinaire teams aan de slag om een oplossing te vinden voor actuele vraagstukken binnen de organisatie.

Het resultaat? Concrete oplossingen, prototypes en pitches voor in de dragon’s den. Naast een benchmark die maakt dat het event zichzelf terugverdiend staat deze game garant voor betrokken en trotse medewerkers die zich gehoord voelen.

SPARKZtalkz#

Elk kwartaal organiseert SPARKZpeople in Amsterdam een talk over een onderwerp waarmee leiders en ondernemers van de toekomst het verschil kunnen maken. Kom informatie en inspiratie opdoen en ontmoet andere rebels die het verschil willen maken.

netwerken | verbinden | nieuw organiseren

cultuurverandering – jaarvergadering – jubileumviering – werkgeluk – positieve gedragsverandering – kick off – innovatieboost – workshops

WAT VOOR IMPACT WIL JIJ ACHTERLATEN?

 

Gratis inspiratiesessie