Do Something Different

ORGANISATIE TRAJECTEN

ORGANISATIETRAJECTEN

mensen motiveren met blijvende impact

 

POSITIEVE DUURZAME GEDRAGSVERANDERING

Als je blijft doen wat je altijd al deed krijg je wat je altijd al kreeg. Wij geloven dat je alleen ander gedrag krijgt door anders te doen. Door mensen in beweging te krijgen. SPARKZ ontwikkelt praktisch toepasbare trajecten voor positieve duurzame gedragsverandering. Ons doel is mensen te laten ervaren dat verandering ook leuk kan zijn. Op het werk. Elke dag. Met blijvend resultaat.

SPARKZ werkt met Do Something Different, een online programma voor duurzame positieve gedragsverandering. Met een focus op wat er speelt in jouw organisatie kunnen we snel duurzame resultaten behalen. Een positieve bedrijfscultuur, meer eigenaarschap, een growth mindset of een lager ziekteverzuim.

Wij combineren Do Something Different met andere tools. De Happiness at Work Survey geeft inzicht in de huidige situatie en genereert de uitgangspunten voor een gerichte aanpak. We gaan aan de slag met ons netwerk van ‘andersdenkenden’ en organiseren workshops. Met de Innovation Team Challenge kun je een start maken met zelfsturing en gebruik maken van de kennis van je medewerkers. Voor op de werkvloer maken we een actiekalender, met positieve acties om meer onderling begrip, vriendelijkheid en werkplezier te creëren.

 


ERVARING IN BELEVING

Met bijna 20 jaar ervaring in het organiseren van evenementen, groepsreizen en zakelijke bijeenkomsten weten wij als geen ander beleving en herinneringswaarde te creëren. Te zorgen voor actie en impact. Door de vertaalslag te maken naar wat er speelt in een organisatie in een concreet en pakkend concept. Diezelfde praktische aanpak met accent op de beleving en gebruikmakend van de nieuwste inzichten in werkgeluk en medewerkerbetrokkenheid passen wij ook toe op onze organisatietrajecten.

Laat ons weten wat er nodig is in jouw organisatie, dan stellen we een programma voor je samen. Het liefst betrekken we daarbij je medewerkers zelf vanaf het begin.

'INSANITY IS DOING THE SAME THING OVER AND OVER AND EXPECTING DIFFERENT RESULTS'

-Albert Einstein-

 

Gratis inspiratiesessie