Happiness at work survey

WERKGELUK/HAPPINESS AT WORK SURVEY

WERKGELUK

Bedrijven met gelukkige medewerkers rekenen op winst

 

BEDRIJVEN MET GELUKKIGE MEDEWERKERS ZIJN SUCCESVOLLER

Organisaties beginnen zich te realiseren wat investeren in het geluk van medewerkers oplevert. Gelukkige mensen hebben een lager ziekteverzuim, zijn productiever en creatiever. Daarnaast wordt het ook nog een stuk leuker en inspirerender op het werk. En dat merken klanten ook. Genoeg redenen om werkgeluk serieus te nemen dus.

positieve bedrijfscultuur

 

betrokkenheid medewerkers

 

meer creativiteit & productiviteit

 

lager ziekteverzuim

 

REKEN DIRECT UIT WAT WERKGELUK JOUW ORGANISATIE OPLEVERT

Veel onderzoeken naar werkgeluk en medewerkerstevredenheidsonderzoeken zeggen iets over het verleden, maar niet zoveel over de toekomst. De Happiness at Work Survey onderzoekt hoe jouw organisatie scoort op de veertig elementen die de meeste invloed hebben op werkplezier en helpt daardoor bij het creëren van een werkomgeving waar mensen structureel het beste van zichzelf willen geven. Reken direct uit wat het inzetten van de Happiness at Work Survey jou kan opleveren:

SPARKZ & WERKGELUK

Volgens ons staat werkgeluk staat niet op zichzelf. Er zijn heel veel factoren binnen de organisatie die het werkplezier van medewerkers kunnen ondersteunen en vergroten en je organisatie positiever en flexibeler maken. SPARKZ werkt met een combinatie van tools voor een zo groot mogelijke impact.

THE HAPPY PLANET INDEX

Geluksonderzoeker en founder van Happiness Works Nic Marks, die in 2010 al de Happy Planet Index introduceerde, ontwikkelde de Happiness Works Survey.

WAT WIL JIJ BEREIKEN?

SPARKZpeople organiseert evenementen voor die bijdragen aan het werkgeluk van medewerkers. Een workshop werkplezier voor managementteams en besturen, een innovatie team challenge waar iedereen mag meebeslissen of een inspirerende personeelsdag. In onze evenementen staan het delen van ervaringen, persoonlijke inzichten en natuurlijk veel plezier centraal.